Daktent Deluxe
Thuiswinkel Keurmerk
Klasse shop
Bel ons nu

Ondertent

Met een ondertent creëer je eenvoudig extra leefruimte. De ondertent is geschikt voor zowel onze Daktent Deluxe als de Daktent Deluxe XL.

Adviesprijs € 250,00 € 200,00

in voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Een ondertent voor meer comfort en privacy

Door zijn multifunctionele karakter is een ondertent meer dan een handige accessoire. Het is wat ons betreft een ware must-have. De ondertent kan dienen als zitgedeelte, keuken of aankleedcabine. Zo kun je uit het zicht van anderen jezelf omkleden of even opfrissen. Daarnaast leent de ondertent zich uitstekend om jouw bagage uit te stallen. Zit het weer even niet mee? Dan heb je met de ondertent een fijne, afgesloten ruimte om te zitten of een spelletje te spelen.

Topkwaliteit ondertent met PU coating

De ondertent heeft twee grote ramen, een deur en een met een rits te openen opening richting de auto. Middels een ladder kun je via de ondertent de daktent bereiken. Deze ladder is bij de daktent inbegrepen. De ondertent beschikt over een niet doorschijnende hor en is, net als onze daktenten, gemaakt van polyoxford met PU coating om elke regenbui te doorstaan. De ondertent is verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen en khaki.

Binnentent Stof
Polyester & Katoen
Buitentent Stof
420D Polyester Oxford; PU coated
Seizoenen
4-Seizoenen
Finish
Water-, schimmel- en vuilafstotend
Korte introductie
Met een ondertent creëer je eenvoudig extra leefruimte. De ondertent is geschikt voor zowel onze Daktent Deluxe als de Daktent Deluxe XL.