Daktent Deluxe
Thuiswinkel Keurmerk
Klasse shop
Bel ons nu

Online veilig betalen

via iDeal, creditcard en meer

Gratis verzending

in Nederland en België

Uitstekende support

altijd snel antwoord op je vragen

Levertijd

Levertijd binnen 48 uur

Over Daktent Deluxe

Bij Daktent Deluxe houden we van reizen. Om de mooiste plekjes op aarde te ontdekken en om ons te goed te doen aan de spectaculaire berglandschappen die Europa rijk is. Een aantal keer per jaar gaan wij met de Range Rover op pad om in de natuur te hiken en bergen te trotseren; van de Snowdon berg in Wales tot de Dolomieten in Italië. De Matterhorn beklimmen in Zwitserland staat nog op onze bucketlist!

Een team van enthousiaste daktent gebruikers

Elke reis opnieuw maken we dankbaar gebruik van onze eigen daktent. Dankzij de daktent kunnen wij een comfortabele slaapplek opzetten op elke wauw-locatie (met waanzinnig uitzicht!) die wij voor ogen hebben. Het maakt niet uit of de ondergrond drassig is of uit keiharde rotsen bestaat. Voorheen stonden onze kampeervakanties in het teken van gehannes met tentstokken, wakker liggen door de kou en angst voor geniepige insecten die de tent binnen kruipen. De daktent zorgt voor een stukje comfort, gemak en meer vrijheid. We worden wakker met de allermooiste uitzichten en nemen onze ‘mobiele hotelkamer’ naar elke uithoek van de wereld toe! 

Met een daktent kom je verder op jouw reis

Kwalitatieve daktenten

Onze positieve ervaringen hebben ons geïnspireerd om zelf daktenten te verkopen. De vrijheid en gemak die wij ervaren, willen we graag doorgeven aan andere avonturiers. Onze robuuste daktenten kopen wij rechtstreeks bij de leverancier. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. We hechten waarde aan goede afwerking en kwalitatieve, degelijke materialen voor een maximale levensduur van de daktent. Een daktent hoort jouw reis gemakkelijker te maken, niet moeilijker. Daarom zijn onze daktenten vervaardigd uit stevige materialen die zich in de meest uitdagende weersomstandigheden bewezen hebben. Daarbij is veel aandacht besteedt aan de gebruiksvriendelijkheid.

Garantietermijn

Daktent Deluxe hanteert een garantietermijn van 1 jaar. Dit betekent dat wanneer de daktent binnen 1 jaar na aankoop gebreken vertoont, je recht hebt op kosteloze reparatie of vervanging. Het is raadzaam om jouw daktent regelmatig schoon te maken om de levensduur van de tent zo lang mogelijk te maken. Bij het schoonmaken is het belangrijk om géén chemicaliën, zeep of schoonmaakmiddelen te gebruiken. Deze kunnen namelijk de PU coating beschadigen. Wij adviseren om de daktent te reinigen met enkel (koud) water en eventueel een borstel of doek.

Vragen over daktenten

Heb je een vraag over onze daktenten of heb je deskundig advies nodig om tot de beste keuze te komen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Daktent Deluxe