Daktent Deluxe
Thuiswinkel Keurmerk
Klasse shop
Bel ons nu

Online veilig betalen

via iDeal, creditcard en meer

Gratis verzending

in Nederland en België

Uitstekende support

altijd snel antwoord op je vragen

Levertijd

Levertijd binnen 48 uur

Daktenten

Steeds meer mensen verruilen de tent of camper voor een daktent; een uitklapbare tent die op het draagsysteem van een auto gemonteerd kan worden. Ook wij zijn fan van deze uitvinding en hebben deze vorm van kamperen 2.0 volledig omarmd. Een daktent ziet er namelijk niet alleen stoer uit, het heeft een aantal grote voordelen. Je geeft je auto een upgrade door 2 tot 3 volwaardige slaapplekken toe te voegen én houdt voldoende bagageruimte in je auto over. Daktenten zijn gemakkelijk en snel op te zetten, óók met twee linker handen. 

Proef de vrijheid

Wellicht het grootste voordeel van een daktent: je kunt gaan en staan waar je wilt. Is de gewenste place to stay een open vlakte of een partij rotsblokken met waanzinnig uitzicht? Met een daktent op jouw auto kun je hier gewoon jouw ‘basiskamp’ opzetten. In tegenstelling tot een reguliere tent of camper hoef je geen rekening te houden met de ondergrond. Je zit lekker hoog én droog!

Hoge kwaliteit softshell daktenten

In het assortiment van Daktent Deluxe vind je robuuste softshell daktenten. Softshell daktenten hebben een zachte buitenkant en lijken qua uitstraling veel op reguliere tenten. Tijdens het rijden wordt de daktent opgeborgen in een stevige hoes bovenop het autodak. Het uitklappen van de daktent kost hooguit een paar minuten. De ene helft van de daktent wordt op de dakdrager van de auto bevestigd en de andere helft wordt ondersteund door een uitschuifbare ladder vanaf de tent tot de grond. 

De daktenten van Daktent Deluxe zijn ontworpen om alle type weersomstandigheden te doorstaan. Onze producten zijn vervaardigd met kwalitatieve, stevige stoffen met een ademende en waterafstotende coating. Je kunt dus gerust in de zomer of winter op pad voor een roadtrip, safari of een midweekje bergbeklimmen in de Alpen. De daktenten zijn verkrijgbaar in meerdere maten en in 3 verschillende kleuren: grijs, groen en khaki. 

Voordelen van onze daktenten

  • bestand tegen de weersomstandigheden van alle 4 seizoenen
  • eenvoudig te (de)monteren
  • 40% zwaarder dan standaard modellen
  • water-, schimmel- en vuilafstotend
  • 1 jaar garantie
  • alle daktenten worden gratis bezorgd in Nederland en België

Daktenten inclusief accessoires

Bij Daktent Deluxe zijn we van mening dat niemand uit de voeten kan met alleen de daktent an sich. Een camper wordt ook niet geleverd zonder zitbekleding of tafel. Daarom zijn alle basic accessoires bij de prijs inbegrepen. Concreet betekent dit dat al onze daktenten standaard geleverd worden inclusief één uitschuifbare aluminium ladder. De handige ondertent is optioneel. Voor een goede nachtrust bevatten onze daktenten standaard een matras.

Onze daktenten

Waarom een daktent?

Snel weer op pad

Heerlijk comfortabel

Geen last van een oneven, drassige ondergrond

Gemakkelijk & snel te installeren