Daktent Deluxe
Thuiswinkel Keurmerk
Klasse shop
Bel ons nu

Online veilig betalen

via iDeal, creditcard en meer

Gratis verzending

in Nederland en België

Uitstekende support

altijd snel antwoord op je vragen

Levertijd

Levertijd binnen 48 uur

Disclaimer voor daktentdeluxe.nl

Enduring International B.V. (Kamer van Koophandel: 24379240), hierna te noemen Enduring, verleent u hierbij toegang tot daktentdeluxe.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Enduring behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Enduring spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Enduring.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Enduring. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Enduring nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Enduring. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Enduring, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.